NAKON SAMO 2 MJESECA

Otkriveni detalji: Zašto su Rusi naprasno uručili otkaz Ivici Oliću

16.06.2021.
u 19:41

Oliću za novog pomoćnog trenera predložen Grigorij Babajan, a on je želio Elvira Rahimića

Bivši hrvatski reprezentativac, a danas trener, Ivica Olić (41), naprasno je raskinuo suradnju s moskovskim CSKA-om netom prije nego što je trebao povesti momčad na pripreme u Austriju.

Ruski mediji isprva su pisali da su mu se u klubu odlučili zahvaliti jer imaju drugačiju filozofiju. Olić je moskovski klub preuzeo u travnju nakon što je napustio mjesto pomoćnika Zlatka Dalića, no nije uspio razbuditi momčad. CSKA je prvenstvo završio na šestom mjestu, što je najgori plasman od 2001. godine. 

Ruski dnevnik Sport Express objavio je detalje sastanka kojeg su čelnici CSKA-a održali s Olićem. Na njemu je Oliću za novog pomoćnog trenera predložen Grigorij Babajan, koji je donedavno vodio kazahstanski Tobolom. Inače, Hajduk će se s tim klubom sučeliti u Konferencijskoj ligi, odlučeno je današnjim ždrijebom.

No, Sport Express dodaje kako je Olić za svog pomoćnika želio Elvira Rahimića, još jednog bivšeg igrača CSKA i kako tu nije bilo dogovora dvije strane odlučile su prekinuti suradnju sporazumnim raskidom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?