željezničar

Osim: Protiv Slobode smo favorit što se odavno nije dogodilo

16.08.2019.
u 15:23

Nogometaši Željezničara sutra na stadionu "Grbavica" dočekuju tuzlansku Slobodu u jednom od najzanimljivijih utakmica petog kola Premijer lige BiH.

Trener "plavih" Amar Osim rekao je na današnjoj konferenciji za medije da se odavno nije dogodila situacija da je Željezničar favorit.

- Utakmica protiv Slobode će biti drugačija od ostalih jer smo mi kao favorit protiv Slobode. I nama i njima će nedostajati dva igrača, tako da smo po tom pitanju isti. Sloboda je veliki klub i neugodan protivnik. U prošloj sezoni smo igrali tri puta, a dvaput smo pogledali na gol. To su bili loše utakmice, nadam se da se neće ponoviti - rekao je Osim.  

Dodao je da Semir Štilić neće biti u konkurenciji za ovau utakmicu, te da od igrača koji nisu u početnoj postavi ovisi koliko će napredovati u nastavku sezone i hoće li dobiti minutažu. 

Nogometaši Željezničara Ermin Zec vjeruje da će Željezničar pred svojim navijačima opravdati ulogu favorita i ostvariti pobjedu protiv Tuzlaka. Naglasio je da je imao probleme s ozljedama, ali očekuje da će njegova forma od sada ići samo uzlaznom putanjom.  

Utakmica Željezničar - Sloboda će biti odigrana sutra u 20.30 sati na stadionu "Grbavica". 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije