TRAŽI SE NASLJEDNIK

Njemački izbornik u igri za trenera Arsenala

08.03.2018.
u 14:46

Löw od 2006. uspješno vodi njemačku reprezentaciju, a ugovor sa njemačkim savezom veže ga do kraja Eura 2020. godine.

Iako to nitko neće potvrditi londonski Arsenal je u potrazi za nasljednikom Arsenea Wengera, koji bi ovog ljeta, nakon 22 godine, trebao napustiti klupu "topnika". 

U igri za novog trenera više je imena, među njima i Leonardo Jardim iz Monaca te Brendan Rodgers iz Celtica, ali u četvrtak su britanski mediji objavili da bi izvršni direktor kluba Ivan Gazidis najviše volio da trenersko mjesto preuzme njemački izbornik Joachim Löw (58). Löw od 2006. uspješno vodi njemačku reprezentaciju, a ugovor sa njemačkim savezom veže ga do kraja Eura 2020. godine. Oni koji su protiv njegova dolaska ističu da već dugo nije bio klupski trener, odnosno da nije vodio niti jedan klub još od sezone 2003–2004., kada je bio trener bečke Austrije. No, Ivan Gazidis je uvjeren da je Loew pravo rješenje te da bi ga se dalo uvjeriti da dođe ovog ljeta na kormilo "topnika". Uostalom, Gazidis je već počeo "tihu revoluciju" u Arsenalu. Za glavnog skauta postavio je Svena Mislintata, koji je došao iz Borussije Dortmund, a iz Barcelone je doveo Raula Sanllehija, koji je u katalonskom klubu bio zadužen za pregovore o transferima igrača. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?