ZBOG EUROPE

Ništa od velikog derbija! Utakmica Hajduka i Dinama odgođena na zahtjev Zagrepčana

08.09.2021.
u 13:22

Utakmica 9. kola Hrvatski telekom Prve lige između Hajduka i Dinama, koja je trebala biti odigrana u nedjelju, 19. rujna, s početkom u 17 sati, odgođena je na zahtjev Dinama, objavljeno je na službenim stranicama Prve HNL.

- Dinamo je 7. rujna 2021. pismeno zatražio odgodu utakmice 9. kola HT Prve lige Hajduk - Dinamo zbog nastupa u grupnoj fazi Europske lige 16. rujna. Sukladno odredbi iz članka 4. Propozicija natjecanja, klub koji se plasira u grupnu fazu Uefinih klupskih natjecanja ima pravo na još jednu odgodu utakmice tijekom jeseni ako već u kvalifikacijskom dijelu nije imao dvije odgode - navodi se u obrazloženju odluke povjerenika natjecanja HT Prve lige Josipa Breznog i dodaje:

- Prema odredbama Propozicija natjecanja, odgođena utakmica odigrat će se u prvom mogućem slobodnom terminu, najkasnije prije kalendarom natjecanja predviđenog termina za odigravanje zadnjih dvaju prvenstvenih kola, o čemu će odluka biti donesena naknadno, ovisno o rezultatima Dinama u Europskoj ligi.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije