HVALI DVA SUIGRAČA

Neymar bahato poručio: Brazil je najjača momčad koja će igrati na SP-u

20.04.2018.
u 12:45

- Salah ne igra za jaku reprezentaciju, ali može imati dobro svjetsko prvenstvo. Tu su odlični Ronaldo, Messi, Hazard, Suarez... Međutim, Jesus i Coutinho su igrači koji mogu napraviti razliku - poručio je Neymar.

 Najbolji brazilski nogometaš Neymar, koji se u domovini oporavlja nakon operacije stopala, smatra kako će 'Selecao' imati najkvalitetniji sastav na skorašnjem svjetskom prvenstvu u Brazilu. 

- Brazil je najjači i drago mi je što predvodim ovu ekipu. Učinit ćemo sve da dođemo do trofeja - kazao je napadač francuskog prvaka PSG-a u razgovoru za Globo Esporte.

Neymar smatra kako će na World Cupu nastupiti niz kvalitetnih igrača, a posebno je istaknuo dvojicu.

- Postoji mnogo kvalitetnih nogometaša i na svjetsko prvenstvo dolaze najbolji. Salah ne igra za jaku reprezentaciju, ali može imati dobro svjetsko prvenstvo. Tu su odlični Ronaldo, Messi, Hazard, Suarez... Međutim, Jesus i Coutinho su igrači koji mogu napraviti razliku - poručio je Neymar.

Brazilski majstor se ozlijedio u derbiju protiv Marseillea, 25. veljače kada je zaradio istegnuće gležnja i napuknuće pete metatarzalne kosti u desnom stopalu. Ubrzo je operiran u Belo Horizonteu gdje je i započeo oporavak. Prema prvim prognozama oporavak je trebao trajati tri mjeseca, no čini se kako će biti ipak nešto kraći. Dio brazilskih medija navodi kako bi Neymar mogao zaigrati protiv Hrvatske u prijateljskom susretu 3. lipnja u Engleskoj.

Brazil će na svjetskom prvenstvu igrati u skupini E zajedno sa Švicarskom, Kostarikom i Srbijom.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije