PRIDRŽAVALA GA SUPRUGA

Narušeno zdravlje? Slavni milijarder jednim detaljem zabrinuo mnoge tijekom šetnje gradom

Foto: Pixsell
1/2
18.07.2019.
u 08:00

Nekoliko milijardi 'težak' par nema djecu, a mnogi su sumnjali da će njihov brak ovoliko opstati.

Jedan od najbogatijih ljudi u Velikoj Britaniji, Bernie Ecclestone, vlasnik Formule 1, viđen je u šetnji ulicama Londona sa suprugom Fabianom Flosi, s kojom je u braku od kolovoza 2012. godine. 

Ono što je fotoreporterima i prolaznicima privuklo pozornost bilo je Berniejevo lijevo oko koje 88-godišnji bogataš ne može normalno otvoriti. S 43-godišnjom suprugom se nalazio u dućanu sa sportskvom opremom kada su ih uočili novinari. 

 

 

Ecclestone se rodio gotovo slijep na desno oko, zbog čega je cijeli život nosio naočale, a prošle je godine u Londonu završio i na operaciji skidanja dioptrije. 

Poznati milijarder prvi se put vjenčao još 1952. godine s Ivy Bamford, s kojom ima kćer, Deborah, no datum kada su se rastali nije poznat. Veza s Tuanom Tan završila je 1984. godine nakon 17 godina, kada je njegova druga supruga, Slavica Radić, prvi put zatrudnjela. U godinama koje su proveli zajedno par je dobio dvije kćeri, Petru i Tamaru, a krajem 2008. godine britanski tabloid The Sun objavio je da se razilaze. 

Fabiana Flosi je potpredsjednica marketinga za Grand Prix u Brazilu. Iako je Bernie izjavio kako se više ne planira ženiti nakon što se rastao od Slavice, čini se kako Fabiani nije mogao odoljeti. Nekoliko milijardi težak par nema djecu, a mnogi su sumnjali da će njihov brak ovoliko opstati. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije