Tudor opravdavao momčad:

'Nakon Lensa smo popustili, ali cijele sezone pokazivali predivan nogomet'

tudor
28.05.2023.
u 09:05

U pretposljednjem (37.) kolu francuske lige Marseille je izgubio kod kuće na Velodromeu od Bresta rezultatom 1:2. Ovaj rezultat kao i pobjeda Lensa (3:0) protiv Ajaccia znači kraj utrke za drugo mjesto koje daje direktan ulaz u Ligu prvaka, a Marseille svoje mjesto na najvećem europskom natjecanju pokušati izboriti kroz kvalifikacije.

Gledatelji su napunili stadion na jučerašnjoj utakmici, ali na kraju nisu bili zadovoljni igrom niti uspjehom hrvatskog trenera i njegove momčadi koju su izviždali dok je odlazila s trena. Tudor je u obraćanju medijima nakon utakmice morao braniti svoje igrače.

Marseille je u pretposljednjem, 37. kolu Ligue 1 poražen na Velodromeu od Bresta 1:2. Tim porazom je Marseille definitivno ispao iz utrke za drugo mjesto. Nakon utakmice je Igor Tudor branio svoje igrače.

"Tužan sam zbog poraza. Imali smo nekoliko izvora motivacije za ovaj susret. Željeli smo se s pobjedom oprostiti od domaće publike u ovoj sezoni i odati počast momčadi koja je prije 30 godina osvojila Ligu prvaka. Nakon poraza u Lensu smo malo popustili. Kad fali motivacije, rezultat ne prašta", rekao je Tudor seriji loših utakmica na samom kraju sezone.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije