PROCURILI DETALJI

Mourinha grubo potjerali, ni kava mu se nije ohladila

25.12.2018.
u 14:06

Mourinho je ove jeseni potpisao najgori uvodu Manchester Uniteda u sezonu još od 1990./1991.

Rastanci su bolni, a onaj između Manchester Uniteda i Josea Mourinha je uz to bio prilično grub. Izbacili su ga iz kluba doslovno u pet minuta. Naime, tek što mu je u trening kampu u Carringtonu priopćeno da više nije strateg slavnog engleskoga kluba, iz ureda su mu počeli iznositi stvari, baš kao da su jedva čekali da ga se riješe, donosi The Sun. 

Portugalcu je vijest o raskidu ugovora priopćio izvršni potpredsjednik Manchester Uniteda Ed Woodward, a tek što se vratio u ured, Mourinho je shvatio da u njemu više nema slika na zidovima, trofeja...

Mourinho je taj dan, 18. prosinca, u Carringtonu proveo svega tri i pol sata, ali izvori tvrde da ga je ipak napustio uz osmijeh na licu. Možda ga je nosio iz inata, a možda je pritom razmišljao i o dvadesetak milijuna funti otpremnine. 

Bilo kako bilo, svoj je boravak Manchester Unitedu skupo naplatio, pa u tom kontekstu treba naglasiti da je doveo desetoricu igrača na koje je, barem tako navodi Transfermarkt, potrošio oko 463 milijuna eura. 

U Manchester United je stigao u svibnju 2016. godine kao nasljednik Louisa van Gaala, a u dvije pune sezone je osvojio dva velika trofeja - Europsku ligu i Liga kup.

Ove je jeseni potpisao najgori klupski uvodu u sezonu još od 1990./1991., a u posljednjih šest ligaških utakmica je ostvario samo jednu pobjedu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije