futsal

Mostarci večeras na novom testu pred domaćom publikom

23.03.2018.
u 10:46

Malonogometaši HFC Zrinjski i MNK Banovići večeras će otvoriti 17. kolo futsal Premijer lige. To je jedini susret 17. kola prvenstva koji se igra u petak, dok će se ostali susreti igrati u subotu i nedjelju. Mostarci nakon pobjede na gostovanju kod KMF Tango, Banoviće dočekuju u boljem ozračju te s više motiva za dokazivanje pred domaćom publikom.

- Protivnik koji se bori za ostanak u Premijer ligi BiH, poput Banovića, može biti neugodan. Ova utakmica je našem protivniku jedna od posljednjih prilika za spas, pa samim tim moramo biti posebno oprezni. Ipak, mi smo favoriti i tamo ćemo se postaviti - kazao je trener HFC Zrinjski Goran Melher.

Zrinjski neće biti kompletan. U sastavu neće biti standardni igrač Dario Raguž koji će ovaj susret preskočiti zbog ozljede. Utakmica HFC Zrinjski - MNK Banovići igra se večeras u 18 sati u dvorani na Bijelom brijegu u Mostaru. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije