OBJASNILI I ZAŠTO

Modrićeve riječi odjeknule u Engleskoj pa su mu odlučili odgovoriti: U krivu si!

14.07.2018.
u 08:45

- Rekli su da smo umorni, da su bolji od nas, ali to nisu pokazali na terenu - Lukina je izjava koja je naljutila Engleze

 

Dosta su podcjenjivačke izjave bile upućene iz engleskih medija uoči utakmice protiv Hrvatske u polufinalu Svjetskog prvenstva. Odmah nakon te utakmice Luka Modrić im je odgovorio: 

- Rekli su da smo umorni, da su bolji od nas, ali to nisu pokazali na terenu. Šteta što nismo riješili sve prije produžetaka, ali hvala Bogu da nije bilo jedanaesteraca - poručio je Modrić.

Odjeknule su te Lukine izjave u Engleskoj pa su mu odlučili odgovoriti.

- Te pritužbe Modrića bile su nepravedne i nepotrebne. Svaki navijač Engleske će se složiti da je Southgate stvorio zapravo suprotan stav svoji igrača, koji su se uzorno ponašali, daleko od nekih primadona iz prošlosti - piše novinar uglednog Goal.com-a Liam Happe pa dodaje:

- Zapravo, većina medija u Engleskoj bila je vrlo oprezna o šansama na Svjetskom prvenstvo. Možda je Modrić vidio neka predviđanja da će Engleska pobijediti u polufinalu. Obzirom na to da je samo jedna od dvije momčadi mogla pobijediti, teško da je iz toga mogla proizaći arogancija ili pravo na takav poziv.

- Možda je bio uvrijeđen pozivima da Southgate i njegova momčad postanu vitezovi, ako osvoje SP, ili možda planovima našeg saveza da počnu pripremati pobjedničku paradu ako pobijede Hrvatsku. To su bili samo hipotetični prijedlozi i ništa zlokobno

- Možda su zvijezdi Reala smetali natpisi 'It's coming home' (op.a. Vraća se kući), koji je postao internet senzacija u Engleskoj i širio svijetom. 

- Ako Modrić to vidi kao aroganciju, vjerojatno vjeruje da je polovica svjetskog stanovništva doista udarena završnim potezom WWE superzvijezde Randyja Ortona ili da Batman svaki put digne desnu ruku na Robina kada otvori usta - zaključuje novinar. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije