Modrić ipak potpisuje za Al Nassr!? Arapski mediji: 'Dogovor će biti objavljen uskoro'

Luka Modrić
Lee Smith/REUTERS
24.01.2023.
u 20:56

Iako se još ranije večeras pojavila informacija da je Luka Modrić odbio ugovor prema kojem bi postao treći najplaćeniji igrač svijeta iza Kyliana Mbappea i Cristiana Ronalda, saudijske novine Alyaum donose potpuno drugačiju priču. Naime, prema njihovim neslužbenim informacijama, Modrić (37) dogovorio je prelazak u Al Nassr i sve će biti objavljeno uskoro.

Ronaldov klub navodno je potpisao kapetana Hrvatske, objavio je tamošnji medij jučer, pozivajući se na neimenovane izvore. U momčadi su od poznatijih imena još bivši vratar Arsenala David Ospina te Brazilci Luiz Gustavo i Talisca. Želja je i Sergio Ramos

Naš iskusni veznjak u Real Madridu je od 2012., a ugovor sa španjolskim klubom ima do ljeta 2023., dakle do kraja tekuće sezone. Pričalo se o produženju suradnje, iako bi se Modriću smanjila minutaža, a sada ostaje za vidjeti je li glasina točna ili ne.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije