Četverogodišnji ugovor

Miralem Pjanić službeno predstavljen u Barceloni

15.09.2020.
u 14:48

Miralem Pjanić je danas i služćbeno potpisao ugovor i predstavljen je kao novi nogometaš Barcelone.
Pjanić je na Nou Camp stigao u društvu predsjednika Barcelone Josepa Bartomeua, a nakon potpisa ugovora obišao je i kultni stadion i fotografirao se s dresom.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je potpisao četverogodišnji ugovor s Kataloncima, a odštetna klauzula mu iznosi 400 milijuna eura.

Pjanić je odabrao nositi dres s brojem 8 kojeg je nekad nosio legendarni Andres Iniesta, a postat će jedan od rijetkih igrača koji je igrao i s Cristianom Ronaldom i s Lionelom Messijem.


Pjanić je karijeru počeo u redovima Metza, nakon toga je igrao u Lyonu, a poslije tri godine u Francuskoj 2011. godine prešao je u Romu. U redovima Rome ostao je pet sezona, a na ljeto 2016. godine potpisao je za Juventus.

Juventus će dobiti ukupno 65 milijuna eura od Barcelone. Točnije, dobit će 60 milijuna i još dodatnih pet kroz bonuse.


"Hvala vam na dobrodošlici. Igrati ovdje činilo me uvijek ponosnim, još od malena. Oduvijek sam maštao da ću jednog dana igrati u Barceloni. Biti dio ovog kluba je nešto nevjerojatno. Zahvalan sam na svemu što mi se desilo u karijeri i životu, a sada sam u najboljem klubu na svijetu. Ovo je veoma važna faza u mojoj karijeri", rekao je Pjanić i nastavio:

"Prolazeći kroz svlačionicu, kroz tunel koji vodi na travnjak, osjetio sam svu povijest kluba i što on sve znači. Čast mi je što ću dijeliti svlačionicu s velikim šampionima", poručio je reprezentativac BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?