Pristižu čestitke

Miočić i Ronaldo čestitali Khabibu, McGregor iznenadio porukom

khabib
25.10.2020.
u 11:34

Khabib Nurmagomedov iznenadio je borilački svijet i nakon subotnje pobjede nad Justinom Gaethjeom objavio kraj MMA karijere.

Najdominantniji borac u povijesti ovoga spota ipak neće loviti 30-0, što se godinama spominjalo kao brojka na kojoj će se zaustaviti. U mirovinu odlazi sa samo jednom pobjedom manje.

Neporaženi Dagestanac u svom govoru nije skrivao koliko mu nedostaje pokojni otac Abdulmanap Nurmagomedov. Rekao je da ne želi nastaviti bez oca u svom kutu.

Borci diljem svijeta opraštaju se od legende, a javio se i njegov veliki rival Irac Conor McGregor. - Dobra predstava za tim Khabib. Ja ću nastaviti dalje. Poštovanje i moja sućut za tvog oca, još jednom tebi i tvojoj obitelji. Tvoj McGregor, napisao je na Twitteru.

- Čestitam Khabib Nurmagomedov. Bio je užitak gledati te. Uživaj u svojoj zasluženoj mirovini, poručio mu je aktualni UFC-ov teškaški prvak Stipe Miočić na Instagram storyju.

Za Khabiba je navijao i Cristiano Ronaldo, koji je trenutačno u izolaciji zbog pozitivnog nalaza na koronavirus. Nije se oglasio vezano uz El Clasico, koji je također jučer bio na programu, no pratio je zbivanja u Oktogonu. Dagestancu je uputio emotivnu poruku: - Čestitam brate. Tvoj otac je ponosan na tebe.

Abdulmanap Nurmagomedov, Habibov otac i trener, umro je 3. srpnja ove godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije