Gazzetta dello Sport

Milan je ostao bez Zlatana, otvara se nova prilika za Antu Rebića

24.11.2020.
u 13:27

Milan u sljedećih 10 dana igra tri utakmice, a u njima neće moći računati na Zlatana Ibrahimovića pa su u talijanskim medijima krenule rasprave o tome tko bi ga trebao zamijeniti.

Švedski napadač zbog ozljede neće biti dostupan neko vrijeme, a nakon deset dana odradit će dodatne pretrage. Moguće je da neće igrati čak mjesec dana.

Raspored im ne ide na ruku

Sigurno je da će do tih dodatnih pretraga propustiti utakmice s Lilleom i Celticom u Europa ligi, ali i utakmicu s Fiorentinom u Serie A ovog vikenda. Ako ga zbilja ne bude mjesec dana, Pioli će morati potražiti nekoga tko će ga mijenjati u tom razdoblju.

To bi značilo da bi sigurno propustio utakmice sa Sampdorijom, Parmom, Genoom i Sassuolom, a upitan bi bio i za posljednju utakmicu prije zimske stanke, onu s Lazijom 23. prosinca. 

Rebić je najsigurnija opcija

Pioli ima nekoliko opcija, a Gazzetta dello Sport piše kako je ona najbolja kojom raspolaže hrvatski napadač Ante Rebić koji je s 11 golova u drugom dijelu prošle sezone vukao Milan do Ibrahimovićeve eksplozije. Hrvat bi, tvrdi Gazzetta, mogao ponovno oživjeti u Milanu.

Rebić je pokazao da može igrati na poziciji centralnog napadača, ali tu je i Rafael Leao kao igrač koji se još nije potpuno dokazao u Milanu, a koji bi sada mogao dobiti svoju priliku.

Osim njih dvojice, opcije su Lorenzo Colombo i Daniele Maldini, ali nije izgledno da će njih dvojica dobiti priliku u utakmicama u kojima je ovako velik ulog.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije