boluje od spinalne mišićne atrofije

Messi se preko Pjanića priključio Ronaldu u akciji za pomoć bebi iz Srbije

messi dres
10.05.2021.
u 20:38

Dvije najveće nogometne zvijezde današnjice Cristiano Ronaldo i Lionel Messi ujedinili su se u borbi za Gavrila Đurđevia, dječaka koji ima osam mjeseci i boluje od spinalne mišićne atrofije.

Nakon Ronalda koji je prije četiri dana poslao dres za humanitarnu licitaciju kako bi se prikupila sredstva za liječenje osmomjesečne bebe, a zahvaljujući Miralemu Pjaniću i menadžerima iz agencije LIAN Sports i Messi se priključio ovoj akciji.

Također se navodi da je mladom Gavrilu potrebno još oko milijun eura za najskuplji lijek na svijetu te da je Messijev dres stigao u pravi trenutak, piše Klix.ba.

Podsjetimo, krajem ožujka ove godine Srbija i Portugal su odigrali sada već kultnu nogometnu utakmicu koju je obilježio nepriznati gol Ronalda u zadnjoj minuti utakmice.

Tada je Portugalac ljutito bacio kapitensku traku, a u Srbiji je pokrenuta licitacija za nju kako bi se skupila sredstva za liječenje bebe Gavrila Đurđevića iz Kragujevca.

Za liječenje i operaciju malog Gavrila potrebno je blizu 2,5 milijuna eura.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije