OBRUŠILI SE NA IGRAČE

Mediji u Srbiji: Nevidljivi golmani, anemična obrana, debakl Srbije

14.01.2018.
u 14:32

– Što da kažem osim da je utakmica protiv Hrvatske bila katastrofa! Toliko sam se iznervirao da nemam što reći!

Dok su Hrvati jučer slavili odličnu igru protiv Srbije te iščekivali vijesti o ozljedi Domagoja Duvnjaka, srpski su mediji “razapinjali” svoje rukometaše zbog loše igre protiv Červarovih izabranika.

“Nevidljivi golmani, anemična obrana, debakl Srbije”, napisao je B92.

A i rukometaši Srbije svjesni su svoje igre, pa su se jučer posipali pepelom.

– Što da kažem osim da je utakmica protiv Hrvatske bila katastrofa! Toliko sam se iznervirao da nemam što reći! Bilo je loše, ali iskreno da vam kažem, lakše mi je što smo izgubili s deset golova razlike, nego da smo izgubili s jednim. Moramo što prije ovo zaboraviti, okrenuti se utakmicama koje nas očekuju. Nadam se da smo naučili nešto iz ovoga – rekao je najbolji srpski igrač Petar Nenadić te dodao:

– Nikako, ali nikako za ovaj poraz ne smijemo okriviti mlade igrače. Tu prije svega mislim na naša dva golmana, kojima je ovo prvo natjecanje na velikoj sceni. Znam ja dobro kako je nama bilo kada smo mi bili mladi. Mi smo stalno bili kritizirani i praktički je moja generacija u srpskom rukometu uništena. Zato je mladima sada potrebna podrška, da se to ne ponovi.

I Nemanja Zelenović konstatirao je da su protiv Hrvatske izgledali jako loše.

– Osim da je bilo katastrofalno, nema se što drugo reći. Napravili smo dosta pogrešaka i u obrani i u napadu. Moramo što prije zaboraviti ovo i okrenuti se sljedećoj utakmici. Poanta je dići glavu i nastaviti dalje. Moramo više međusobno razgovarati. Moramo razgovarati da shvatimo gdje smo pogriješili jer, ako ovako nastavimo, neće biti dobro... Neće uopće biti dobro – poručio je Zelenović.

A jučer tijekom dana za Srbe je stigla još jedna loša vijest. Izbornik Jovica Cvetković obznanio je da zbog ozljede koljena do kraja prvenstva ostaju bez ponajboljeg igrača Marka Vujina.

Trener Kiela Alfreð Gíslason jučer je vjerojatno bio najnesretniji rukometni trener na svijetu jer i Duvnjak i Vujin njegovi su klupski igrači... 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije