UNATOČ MILIJUNIMA

Mario Mandžukić prolazi kroz teško razdoblje i jako je nesretan

11.05.2020.
u 12:18

Proteklih se dana dosta piše o tome da bi se Mario Mandžukić mogao vratiti u Europi. Za bivšeg hrvatskog reprezentativca zainteresiran je turski Galatasaray koji bi ga rado doveo kao zamjenu za Kolumbijca Radamela Falcaa. 

Mandžukić je krajem prošle godine iz Juventusa prešao u katarski Al-Duhail, no talijanski mediji otkrivaju da sad prolazi kroz teško razdoblje. Pretpostavlja se da u Kataru zarađuje osam milijuna eura, ali Mandžukić nije sretan u novoj sredini. Talijani navode da bi se želio što prije vratiti u Europu. Osim toga, Mandžo se u novom klubu nije najbolje snašao.

Za Mandžukića je, dakle, zainteresiran Galatasaray koji vodi Fatih Terim. Turski mediji napominju da je Mandžo Terima impresionirao još na Euru 2016. godine i da ga je od tada nekoliko puta bezuspješno pokušavao dovesti. A o ovoj temi oglasio se i bivši hrvatski reprezentativac Stjepan Tomas koji je dugo igrao u Turskoj.

- Turska bi bila vrlo dobra za Mandžukića iako bi morao smanjiti financijske apetite. Ako se želi vratiti nogometu, novac mu ne bi trebao biti na prvom mjestu. U Kataru mnogo zarađuje, ali europski nogomet ipak je nešto drugo - rekao je Tomas.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije