Luka Stepančić odigrao prvu utakmicu nakon čak dvije godine

luka stepančić
04.02.2023.
u 10:20

Hrvatska rukometna reprezentacija još je od 2020. bez važnog člana svlačionice Luke Stepančića (32). Naš desni vanjski prvo je tada ozlijedio gležanj i stopalo, zbog čega je išao na operaciju, da bi nakon povratka odmah zadobio novu povredu. U veljači 2021. u susretu protiv PSG-a problemi nastaju oko Ahilove tetive, a iduće dvije godine Stepančić nije igrao.

Jučer se konačno vratio i odigrao 21 minutu u visokoj pobjedi svog Pick Szegeda nad Cegledom (45:28). Zabio je tri pogotka iz pet pokušaja te tako sudjelovao u slavlju momčadi. Njegov suigrač Mirko Alilović također je imao dobru večer, jer upisao je ukupno 14

Ali najbolji je bio potencijalni hrvatski reprezentativac Mario Šoštarić, Slovenac koji se našao na širem popisu za SP, s osam pogodaka na kontu. Szeged drži prvo mjesto ljestvice u mađarskom prvenstvu s 28 bodova iz 15 ogleda. Drugi je Veszprem s dva boda, kao i dva susreta manje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije