BORBA ZA ZLATO

Lino Červar otkrio dva problema koja ga muče uoči velikog finala

Luka Stanzl/Pixsell
25.01.2020.
u 14:00

Teško ćemo se odmoriti nakon produžetaka, a Cindrićeva situacija je loša, poručio je izbornik Červar uoči finala.

Hrvatski rukometaši družili su se s novinarima u Stockholmu nakon što su sinoć u dramatičnoj utakmici svladali Norvešku i izborili finale Europskog prvenstva. Kauboje sutra od 16:30 čeka finale sa Španjolskom.

- Pobijedila je momčad. Najbolji igrač svijeta, koliko god dobar bio, ne može pobijediti tim. Sutra je novi dan, nova želja, želimo pokušati ići do kraja, to bi bilo strašno. Strašan podvig. Nitko nije očekivao da se možemo vratiti na vrh svjetskog rukometa, ipak tu smo i bili, imali smo konzistentnost rezultata - rekao je Lino Červar, prenose 24sata.

Hrvatska je morala igrati produžetke što je ostavilo traga.

- Mi smo u najgorem položaju, dolazimo s četiri mini-produžetka, teško da ćemo se odmoriti. Cindrićeva situacija je loša, pokušat će ga medicinski tim osposobiti da nam ikako pomogne - dodao je Červar.

Finale je najavio i naš najbolji igrač Domagoj Duvnjak.

- Svaki put imamo odličnu atmosferu u reprezentaciji. I na terenu i van njega. U sportu čovjek mora imati sreće, mi smo je jučer i imali. Mislim da smo je zaslužili i da će tako biti i sutra. 

Duvnjak je nagovorio oca da ga sinoć dođe uživo gledati.

- Njega morate pitati, ja ne znam kako je tata preživio jučerašnju utakmicu - našalio se Duvnjak.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije