još jedno priznanje

Legendarni veznjak uvrstio Modrića u svoj Dream Team

04.12.2018.
u 18:45

Rafael van der Vaart umjesto Zlatana ibrahimovića je u idealnih XI stavio Petera Croucha

Luka Modrić dobio je još jedno lijepo priznanje. Samo dan nakon što je osvojio Zlatnu loptu u izboru France Footballa, tijekom emotivne šetnje stazama prošlosti ga se sjetio i nizozemski velikan Rafael van der Vaart.   

Plemeniti veznjak hrvatskog je reprezentativca uvrstio među najboljih jedanaest nogometaša s kojima nosio isti dres tijekom bogate karijere, pa uz njega kao svoje omiljene suigrače naveo i sljedeće junake od lopte: Van der Sara - Ramosa, Kinga, Chivua, Marcela - Balea, Gutija, Robbena - Croucha, Ronalda.    

Zanimljivo, van der Vaart je s popisa izostavio Zlatana Ibrahimovića, pa to objasnio riječima da sa stasitim švedskim napadačem nikad nije kliknuo. 

Podsjetimo, Van der Vaart je blistavu profesionalnu karijeru započeo sa 17 godina u Ajaxu nakon čega je nastupao za HSV, madridski Real, Totteham, ponovo HSV, Betis, Midtjylland i naposljetku Esbjerg.

Krunom njegove karijere se smatra nastup u finalu Svjetskog prvenstva 2010. godine, kada je Nizozemskoj pomogao da osvoji srebro u finalu protiv Španjolske (1:0 poraz u produžetku).  

Od igračke karijere se oprostio početkom studenoga zbog ozljeda, a svojedobno se u HSV-u odlično slagao i s Ivicom Olićem. 

Igrao je i uz Ikera Casillasa, Fabija Cannavara, Wesleyja Sneijdera, Gonzala Higuaina, Raula, Ruuda van Nistelrooya, Xabija Alonsa, Kaku...


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije