ODLIČNA ATMOSFERA

Kovač zaredao s iznenađenjima uoči Zvezde, urnebes na treningu Bayerna!

Reuters/Pixsell
17.09.2019.
u 17:30

Hrvatski je strateg u utorak na treningu pretvorio svoje igrače u razigranu dječurliju

Samo dan nakon što je Niko Kovač neočekivano otkazao trening i pustio igrače da rade što žele, što je njemačke novinare ostavilo u nevjerici jer hrvatski strateg u pravilu ne daje takve popuste i strogo se drži reda, opet neobičan prizor u kampu Säbener Strasse.

Hrvatski je strateg u utorak na treningu pretvorio svoje igrače u razigranu dječurliju, vedru i nasmijanu, jer ih je natjerao da se okušaju u sportovima karakterističnim za 5.b razred osnovne škole. 

Novinaru su tako uživo promatrali urnebes na travnjaku, a iz fotografija se da zaključiti da su igre lovice i graničara odlično nasmijale i hrvatskog trenera (pogladajte galeriju).

  Otkazivanje treninga u ponedjeljak srbijanski su mediji protumačili kao moguće podcjenjivanje Crvene zvezde, međutim čini da su u potpunosti promašili poantu Kovačeva nesvakidašnjeg poteza.

Novinari Bilda su u utorak otkrili da se Kovač posljednjih dana savjetovao s čelnim kondicijskim trenerom Holgerom Broichom i analitičarem Sonerom Mansurogluom, te da je na temelju njihovih iscrpnih podataka zaključio da tijela i umovi njegovih igrača trebaju predah. 

I vjerojatno je upravo iz tog razloga odlučio na travnjaku organizirati dan dječjih sportova, a osmijesi i hihotanje su promatračima otkrili da je u potpunosti pogodio s dizanjem morala i atmosfere.

Bayern Ligu prvaka otvara u srijedu na Allianz areni protiv beogradskog kluba. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije