POČELI PREGOVORI

Kovač ne popušta, želi u Bayern dovesti veliku zvijezdu

24.07.2019.
u 09:30

Dosad su u München stigli Lucas Hernández (iz Atletica), Benjamin Pavard (Stuttgart) i Jann-Fiete Arp (HSV), ali popis pojačanja još nije zaključen

Bayernovi navijači sigurno žele manje stresnu sezonu nego onakvu kakva je bila lani. A ona je moguća bude li vodstvo bavarskog bundesligaša dovelo neko zvučno pojačanje. 

Dosad su u München stigli Lucas Hernández (iz Atletica), Benjamin Pavard (Stuttgart) i Jann-Fiete Arp (HSV), ali popis pojačanja još nije zaključen. 

Niko Kovač u svojoj svlačionici želi barem još jedno zvučno ime, a velika mu je želja - Leroy Sané.

Navodno je Bayern počeo pregovore s agentima njemačkog reprezentativca koji trenutačno igra u Manchester Cityju. Njemački prvak pokušat će dogovoriti uvjete za Sanéa, a onda će Cityju poslati ponudu.

Hrvatskom stručnjak doveo bi Nijemca koji bi sljedećih sezona mogao biti ključan igrač u momčadi i sjajno rješenje na krilnoj poziciji.

Leroy Sané je karijeru počeo u Schalkeu, a  prije tri godine otišao je u Manchester City. U Engleskoj je osvojio dva prvenstva, tri kupa i Superkup. Lani je izabran za  najboljeg mladog igrača lige. Za njemačku reprezentaciju odigrao je 21 utakmicu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije