Zapeli pregovori

Kek sve dalje od Dinama!

12.07.2020.
u 08:44

Tek ćemo vidjeti je li Zoran Mamić doista privremeni trener Dinama. To bi bio sigurno da je Matjaž Kek napustio reprezentaciju Slovenije i najavio dolazak u Maksimir. No, posljednje informacije kažu da bi se taj posao mogao iz gotovine pretvoriti u veresiju. Već u petak poslije podne Kek je rekao da ima puno posla s reprezentacijom Slovenije, da mora za 14 dana poslati popis igrača za Ligu nacija te da ga čude hrvatski mediji koji su njegov dolazak na klupu Dinama proglasili 99 posto sigurnim.

Očito je negdje zapelo jer Kek nije samo tako s odmora otišao u Ljubljanu i razgovarao s čelnicima saveza. Da nije bio blizu Dinamu, ne bi se sve to događalo. I ne vjerujemo da bi ga u preuzimanju Dinama spriječio ugovor sa slovenskim savezom. Dogodilo se očito nešto drugo, nešto između Keka i Dinama. Koliko znamo, novac nije u pitanju, o tome su se dogovorili i Kek bi jako dobro zarađivao na klupi plavih. Očito nisu svi detalji bili dogovoreni i zato je sad sve zastalo, a po nekim izvorima stvar je i gotova – Kek ne dolazi u Dinamo. No, ne treba na to ipak staviti točku, uvijek se stvari mogu promijeniti i dogovoriti detalji koji su postali kamen spoticanja za jednu od strana.

Propadne li doista taj posao, a tako se sada čini, Dinamo će imati problema. Želi trenera kapitalca, što Matjaž Kek svakako jest, kao što je bio i Bjelica, ali trenera takvog kalibra teško će pronaći. Takav je i Zoran Mamić, ali on ima na leđima hipoteku, sudske procese i bunt navijača koji ga ne žele na Dinamovoj klupi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije