Nogomet

Jürgen Klopp na ljeto odlazi iz Liverpoola?

03.04.2020.
u 13:59

Dok se čeka nastavak nogometnih liga koje je prekinula pandemija koronavirusa najviše se priča o stanju u Premiershipu.

Liverpool je zaustavljen na putu do svoje prve ligaške titule nakon 30 godina čekanja i sada se čeka odluka vrha engleskog i europskog nogometa da se vidi hoće li mu naslov biti priznat bez obzira na to što ga nije stigao osigurati i matematički.
Bez obzira na to što se dogodi po tom pitanju, nitko ne može osporiti da je Liverpool ove sezone zaslužio naslov prvaka jer je dominantno pregazio ostatak lige.

Tvorac čuda i moćnog Liverpoola kojima svjedočimo posljednjih godina je Jürgen Klopp, čovjek bez kojeg bi Liverpool, neovisno o ishodu ove sezone, ipak mogao ostati. Mirror piše kako je Njemački nogometni savez odlučan u tome da dovede Kloppa već ovog ljeta kao zamjenu za Joachima Löwa. 

Klopp je za Liverpool ugovorno vezan do 2024. godine, ali je ranije davao do znanja kako nije sigurno da će ga odraditi do kraja. Prema vlastitom priznanju, klupu reprezentacije vidi kao prirodan korak u trenerskoj karijeri. Izgleda da bi se on mogao dogoditi već ovog ljeta.

Löwov ugovor traje do 2022. pa je jasno kako bi i njegov staž u Elfu trebao završiti prije vremena da bi se ovaj posao ostvario. Osim Mirrora o ovome piše i Daily Mail, kao i još nekoliko manjih, ali inače pouzdanih engleskih medija. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?