NOVI RAZVOD U MAKSIMIRU

Jovićević je već bivši! Dinamo dogovorio raskid s tek ustoličenim trenerom

06.07.2020.
u 16:32

- Žao nam je zbog tako brzog rastanka, ali moramo pokazati odgovornost u ovim teškim vremenima - poručio je Zoran Mamić

GNK Dinamo obavijestio je u ponedjeljak poslijepodne javnost kako je postignut dogovor s Igorom Jovićevićem oko sporazumnog raskida ugovora.

- Imao sam najbolje namjere, ali nogomet je takav. Lopta mi nije vratila ovaj put, ali odlazim uzdignuta čela iz svog kluba jer ne želim biti opterećenje u ovim vremenima. Zahvaljujem se klubu na povjerenju, na prekrasnim godinama u nogometnoj školi te prilici koju su mi dali u prvoj momčadi. Uvijek ću biti Dinamovac i vjerujem kako je ovo samo doviđenja, a ne zbogom najdražem klubu – rekao je Igor Jovićević. 

- Žao nam je zbog tako brzog rastanka, ali moramo pokazati odgovornost u ovim teškim vremenima. U ime kluba zahvaljujem Igoru na velikim rezultatima koje je postigao s našom juniorskom momčadi. Vrata Dinama uvijek će mu biti otvorena – poručio je sportski direktor kluba Zoran Mamić.

GNK Dinamo pravovremeno će obavijestiti javnost oko izbora novog trenera prve momčadi kluba, stoji na stranicama kluba. Jovićević je na mjesto trenera službeno postavljen 22. travnja nakon što se klub razišao s Nenadom Bjelicom, a Dinamo je vodio u samo sedam službenih ogleda tijekom kojih je ostvario tri pobjede, dva remija i dva poraza. Varaždin je u debiju na klupi pobijedio 3:1, zatim je poražen od Lokomotive 1:0, protiv Slaven Belupa je slavio 3:2, a zatim su uslijedila dva ogleda bez pogodaka protiv Gorice i Osijeka. Prvog dana u srpnju je slavio s 1:0 protiv Intera, a u nedjelju je pretrpio 2:0 poraz u Rijeci.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije