nogomet

Janjoš i iduće sezone na klupi Sarajeva, Petrović ostaje trener Željezničara

29.05.2017.
u 20:00

Mehmed Janjoš će i iduće sezone trenirati Sarajevo, objavio je klub na svojoj službenoj stranici.

"Naravno, drago mi je zbog nastavka suradnje. Želja nam je da sa Sarajevom napravimo što bolje rezultate. Svi mi u klubu, ali i oko kluba, moramo biti svjesni situacije, da samo zajedno možemo ostvariti željene ciljeve", rekao je Janjoš pa se odmah okrenuo pripremama za novu sezonu:

"Nema mnogo vremena za odmor. S pripremama počinjemo 7. lipnja. Radujemo se već okupljanju, jer imamo svoj cilj. Krajem lipnja nas očekuju i europske utakmice gdje želimo predstaviti klub, grad i državu u najboljem svjetlu."

"U razgovoru s klupskim rukovodstvom, tražit ćemo nekoliko pojačanja. Četiri ili pet igrača su nam neophodna za ovo što želimo, isto tako, priključit će nam se nekoliko dječaka iz Akademije," završio je trener Sarajeva, piše Goal. 

A nekoliko sati kasnije Željezničar je potvrdio da će momčad i dalje voditi Slavko Petrović. Bivši trener Radnika je s plavima u 33 utakmice upisao 20 pobjeda, četiri poraza i devet remija.

"Upravni odbor FK Željezničar dao je jednoglasnu podršku treneru Slavku Petroviću. Šef stručnog štaba je dobio zadatak da napravi plan i što bolje spremi ekipu za sljedeću sezonu, za koju pripreme počinju već za dva tjedna".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije