bivši izbornik bih

Ivaylo Petev pronašao novi posao

25.01.2023.
u 18:53

Donedavni izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivaylo Petev, pronašao je novi posao, javljaju bugarski mediji.
Bugarski stručnjak najvjerojatnije će postati trener Minjora iz Pernika, pišu bugarska 24časa.

Prije nekoliko dana, gradonačelnik bugarskog grada Pernika Stanislav Vladimirov, obznanio je da će klub Minjor tim dobiti nove investitore.

Biznismen Adam Sotkov najvjerojantije ulazi u klub, koji ima odlične odnose s Petevom i smatra ga jednim od najboljih trenera u Bugarskoj.

Dalje bugarski medij navodi kako je Petev napravio pravu senzaciju kada je debitirao kao trener Ludogoreca u razdoblju 2010-2013. S njim je tim iz Razgrada ušao u najelitinije bugarsko nogometno natjecanje, a potom dva puta postao prvak Bugarske, prenosi Avaz.

Petev je u ljeto 2013. nekoliko sati bio i trener Levskog, ali su ga navijači otjerali tijekom njegovog predstavljanja, jer je u jednom intervjuu priznao da navija za ljutog rivala CSKA.

Nakon boravka u kiparskom AEL-u, Ivajlo Petev je preuzeo i reprezentaciju Bugarske. Nedavno mu nije produžen ugovor na klupi Bosne i Hercegovine.

Pored toga Petev je u karijeri vodio još Dinamo Zagreb, Omoniju, Al Kadsiju i Jageloniju.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije