ČETIRI SUSRETA U LIPNJU

Ivaylo Petev objavio spisak, poziv konačno dobio i Nemanja Bilbija

25.05.2022.
u 11:42

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivaylo Petev je objavio spisak nogometaša na koje računa u predstojeća četiri duela Lige nacija.

Zmajevi će u novom ciklusu Lige nacija igrati u Ligi B, a u prvoj polovini lipnja će odigrati četiri utakmice u skupini 3.

Bh. selekcija će se pokušati vratiti u elitni rang Lige nacija, a za to joj je potrebno prvo mjesto u konkurenciji Finske, Rumunjske i Crne Gore.

Petev je za susrete protiv Finske, Rumunjske i Crne Gore koji se igraju od 4. do 14. lipnja odlučio pozvati sljedeće nogometaše:

 

 

Podsjetimo, najprije će reprezentacija Bosne i Hercegovine u Helsinkiju gostovati Finskoj 4. lipnja, a potom će u Zenici dočekati Rumunjsku 7. lipnja nakon čega slijedi gostovanje u Podgorici protiv Crne Gore 11. lipnja, dok se posljednja utakmica u ovom mini-ciklusu igra 14. lipnja u Zenici protiv Finske.

Komentara 1

IJ
I ja tebi
13:45 25.05.2022.

Hvala Bogu da se i on spametovo da je pozvao Bilbiju.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije