TRAGIČAN SVRŠETAK

Igrao je uz Romarija, a završio je bez krova nad glavom i nasmrt pretučen

22.04.2019.
u 19:49

Vjerovalo se da će od sebe stvoriti ime, međutim ljubav prema alkoholu i drogama su ga naposljetku uništile

Valdiram Caetano de Morais, brazilski napadač koji je imao priliku stvoriti od sebe veliko nogometno ime, pronađen je u subotu mrtav. Nasmrt je pretučen na ulicama Sao Paula, a lokalna je policija u međuvremenu priopćila da je privela tri osobe koje se dovode u vezu s ubojstvom. 

Tako je u 36-godini tužno skončao nogometaš koji je svojedobno s velikanom Romarijem u Vasco de Gami dijelio svlačionicu, ali i koji je bio najbolji strijelac brazilskog kupa 2006. godine.

Vjerovalo se tada da će od sebe stvoriti ime, međutim ljubav prema alkoholu i drogama su ga naposljetku uništile. Lutao je od kluba do kluba, iz nekih su ga tjerali i prije nego što je odjenuo dres, a posljednji nastup upisao je 2017. godine za Atlantico iz Bahije. 

Teretilo ga se, između ostalog, i da je seksualno zlostavljao žene i pljačkao dojučerašnje suigrače, a lani je zatečen kako živi kao beskućnik, bez igdje ikoga i lipe u novčaniku.

Čelnici Vaco da Game su mu pokušali pomoći i poslali ga u rehabilitacijsku kliniku, ali tek što je iz nje otpušten u lipnju, vratio se starim porocima.

Zašto je ubijen, brazilski mediji još nisu znali potvrditi, ali su naveli tužan podatak da se nitko od njegove obitelji nije pojavio prilikom identifikacije tijela. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije