MILAN - JUVENTUS 4:2

Ibrahimović: Ja sam predsjednik, igrač i trener

08.07.2020.
u 09:28

Milan je pobijedio Juventus 4:2 preokretom u 31. kolu Serie A nakon što su gosti u 53. minuti vodili 2:0 golovima Adriena Rabiota i Cristiana Ronalda.

Od 62. do 67. uslijedio je preokret, pogađali su Zlatan Ibrahimović, Franck Kessié i Rafael Leao da bi Ante Rebić u 80. potvrdio veliku pobjedu Rossonera na San Siru.

Poslije utakmice najkreativniji u izjavama je bio Ibrahimović koji je u 62. pogodio iz penala da bi četiri minute zatim asistirao Kessieju za izjednačenje.

"Da sam u Milanu od prvoga dana sezone..."

"Star sam, to nije tajna! Godine su samo broj. Dobro radim, postižem dobar balans u svemu i danas sam igrao više nego u zadnjoj utakmici. Osjećam se dobro i da budem iskren, pokušavam pomoći momčadi na sve načine", rekao je za DAZN 38-godišnjak koji se oporavio od ozljede.

Ibrahimović je igrao do 67. minute da bi potom sjeo na klupu i davao savjete igračima.

"Ja sam predsjednik, igrač i trener! Jedino negativno u tome je da imam plaću kao igrač. Da sam ovdje od prvoga dana sezone, osvojili bismo Scudetto", našalio se Šveđanin.

"Čitajte između redova"

Često se spominje kako bi zbog razmirica s vodstvom kluba, prije svega predsjednikom Ivanom Gazidisom, mogao otići na kraju sezone.

"Vidjet ćemo hoću li ostati. Imam još mjesec dana za uživanje u sebi, ali događa se čudna situacija i mi to ne kontroliramo. Ne znam jesu li me navijači posljednji puta gledali uživo. Moglo bi i to biti, da... Čitajte između redova. Čudno je igrati bez publike, da je San Siro bio pun, bilo bi sjajno večeras", rekao je pa završio:

"Zaista uživam u Milanu, htio sam se osjećati živim. Imam 38 godina i nemam fizičku moć kakvu sam imao, ali sam pametan u vezi toga. Ne pokušavam raditi iste stvari kao kad sam imao 20 godina. Ako ne činim razliku, to mi se ne sviđa. Nisam ovdje da bih bio maskota, tu sam da pomognem suigračima, klubu i navijačima."

Milan je trenutačno peti i u sljedećem kolu gostuje kod Napolija. Juventus pak dočekuje Atalantu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?