Stara garda

Ibrahimović i Mandžukić zajedno imaju 73 godine, 774 postignuta gola i 54 trofeja

19.01.2021.
u 15:48

Mario Mandžukić (34) danas je potpisao ugovor za Milan, nakon što je bez kluba od ožujka kada je raskinuo s katarskim Al-Duhailom. Popularni Mandžo će se prudružiti fenomenalnom Ibrahimoviću, koji jedva čeka zaigrati sa Mandžukićem.

- Mario Mandžukić potpisao je ugovor, pridružuje se AC Milanu. Sad ćemo u dvoje plašiti protivnike - rekao je Ibrahimović nakon pobjede nad Cagliarijem.

Napadački duo Šveđanina i Hrvata statistički je jedan od najboljih u europskim ligama, a upravo njihova 774 postignuta gola i 54 trofeja to potvrđuju. Zajedno imaju 73 godine, i time podosta srozavaju prosjek godina, inače vrlo mladoj ekipi Milana, ali njihovo iskustvo zasigurno će pomoći klubu u ostvarivanju zadanih ciljeva.

Nitko se ne može mjeriti po njihovom broju postignutih golova, i osvojenih trofeja u dosadašnjoj karijeri. Mandžukić je postigao 233 gola i osvojio 23 trofeja, dok je Ibrahimović postigao 541 gol i može se pohvaliti s čak 31 trofejem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?