rukomet

Hrvatice pale, idu po broncu, Francuskinje su bile prejake...

CLAUS FISKER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
18.12.2020.
u 19:55

Hrvatska je izgubila od Francuske 30-19 u polufinalu Eura. Francuskinje su od početka dominirale, uporne Hrvatice su se pokušavale vratiti, ali bilo je kasno. U nedjelju ih čeka borba za broncu, piše 24sata.hr. 

Do ovog susreta su napravile pravo čudo. Srušile mnoge divove i postale naše heroine. Ovaj poraz neće baš ništa pokvariti. Hrvatice su se hrabro borile, ali nije išlo. Što zbog neiskustva igranja ovakvih utakmica, što zbog snage sjajne Francuske

Hrvatska je izgubila od Francuske 30-19 i tako će finale ipak ostati san. Krenuli su jako dobro, ali neiskustvo ih je koštalo i dogodila nam se blokada na početku, Francuskinje su ušle u seriju laganih golova i utakmica je bila praktički riješena u prvom dijelu.

Previše su griješili u napadu, gubili lopte i primali lagane golove. U prvom dijelu zabili su samo pet golova, a od toga od 7. minute do 30. samo dva gola. Za to vrijeme Francuskinje su utrpale 12 golova (15-5). 

U drugom poluvremenu su se približile na minus sedam, za deset minuta igre zabile više nego u cijelom prvom dijelu, ali nisu mogle dalje od toga. Francuska je opet pojačala i na kraju osigurala kartu za polufinale uz konačan rezultat 30-19.

Ovo im je bilo prvo polufinale nekog natjecanja u povijesti.

I dalje ništa nije gotovo, slijedi borba za broncu, a utakmica za treće mjesto na rasporedu je u nedjelju od 15.30 sati.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije