NA AFRIČKOM KUPU NACIJA

Halilhodžić u 70. godini pokazao fantastičnu tjelesnu spremu radeći sklekove na terenu

15.01.2022.
u 17:33

Bh. stručnjak Vahid Halilhodžić trenutno je sa svojim Marokom na Afričkom kupu nacija, a jedan trening reprezentacije iskoristio je kako bi pokazao sjajnu tjlesnu spremu.

Halilhodžić se, makar na neko vrijeme, može opustiti jer je njegova reprezentacija nakon dvije utakmice već osigurala plasman u nokaut fazu najvećeg kontinentalnog natjecanja u Africi. Maroko je slavio protiv Gane i Komora i tako osigurao sljedeću fazu natjecanja.

Na jednom od treninga reprezentacije Maroka Halilhodžić je odlučio pokazati svojim igračima kako je i u 70. godini u sjajnoj tjelesnoj formi.

Tako je bh. stručnjak pred svojim igračima pokazao kako radi sklekove i sudeći po komentarima na društvenim mrežama, impresionirao je mnoge.

Afrički kup nacija, podsjetimo, igra se u Kamerunu, a Maroko s Halilhodžićem važi za jednog od najvećih favorita iako bh. trener nije pozvao na natjecanje nekoliko velikih zvijezda poput Chelseajevog Hakima Ziyecha.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije