AKTUALNI PRVACI

Glavobolje za Deschampsa: Stoperski dvojac Francuske ne trenira zbog virusa

Francuski reprezantativci
BERNADETT SZABO/REUTERS
16.12.2022.
u 18:22

- Postoji mala gripa koja se širi, ali ništa loše - objasnio je Randal Kolo Muani, napadač Bluesa, na tiskovnoj konferenciji u petak poslijepodne.

Francuski reprezentativci Raphaël Varane, Ibrahima Konaté i krilo Kingsley Coman nisu trenirali s ostatkom momčadi u petak, dva dana prije finala Svjetskog prvenstva protiv Argentine. Coman je već izostao s treninga u četvrtak zbog 'virusa', objavio je Francuski nogometni savez.

- Njegovo stanje ne izaziva posebnu zabrinutost oko nedjeljnog finala - naveo je Francuski nogometni savez.

Sve ukazuje na to da unutar francuske momčadi kruži virus jer su i drugi igrači bili bolesni posljednjih dana. Prvo je tu bio Dayot Upamecano, koji je ostao na klupi u srijedu u polufinalu protiv Maroka (2-0), zatim Adrien Rabiot koji nije bio spreman za tu utakmicu.

Coman je dodan na popis u srijedu. Trener Didier Deschamps rekao je nakon poluvremena da je igrač Bayern Münchena 'također osjećao malu groznicu poslijepodne'. 

- Postoji mala gripa koja se širi, ali ništa loše - objasnio je Randal Kolo Muani, napadač Bluesa, na tiskovnoj konferenciji u petak poslijepodne.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije