na poziv poznanika

Fjodor odmara u BiH: Penje se po planinama i kupa u rijeci Uni

Instagram
20.07.2019.
u 16:10

Dok sportske superzvijezde odmaraju u najpoznatijim ljetovalištima, krstare vlastitim jedrilicama i voze se privatnim zrakoplovima, jedan od najboljih boraca svih vremena Fjodor Jemjeljanenko odmara u Bosni i Hercegovini.

Posljednji imperator u BiH je stigao na poziv dugogodišnjeg poznanika, a s njim je doputovao i prijatelj Nikita Lušnikov, piše Fight Site. 

Jemjeljanenko je odmah po dolasku posjetio karate klub Rajko Crnobrnja Gligo iz Novog Grada, a potom se okušao na gradskoj plaži koja se nalazi na rijeci Uni. Dvojac je obišao i selo Prusci koje se proteže s padina planine Kozare.

Foto: Instagram

Veliki ruski borac u siječnju je završio karijeru nokautom protiv Ryana Badera u borbi za Bellatorov pojas u teškoj kategoriji. Fjodor je pao nakon 35 sekundi iz prvog pravog udarca. To je bio njegov kraj. Konačno se s 42 godine na leđima povukao se konačno iz svijeta borilačkih vještina... Svijeta koji će ga zauvijek pamtiti kao jednog od svojih najboljih u povijesti, prenosi 24sat.hr. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije