posjetio izbornika bih

Filipović: Prosinečki je sve bolje i može početi pohod na Euro

Klix.ba
16.12.2018.
u 16:00

Izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki nakon tri tjedna boravka u bolnici pušten je na kućno liječenje, ali je našao vrijeme za druženje s poznatim glumcem Tarikom Filipovićem, prenosi Klix.ba

"Dr. Filipović je ustanovio da je zdravstveno stanje izbornika Prosinečkog sve bolje te da može otpočeti pohod na Europsko prvenstvo. U nadi da će veliki Žuti postati najveći žuto-plavi", napisao je Filipović na svom Instagram profilu.

Zeničanin i selektor Zmajeva su se družili u jednom sarajevskom ugostiteljskom objektu, a čini se da postoperativni oporavak Prosinečkog prolazi u najboljem redu.

Podsjetimo, Prosinečki je krajem prošlog mjeseca hospitaliziran, a nakon pretraga na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu podvrgnut je operativnom zahvatu na tankom crijevu.

Početkom prosinca je ponovo morao biti operiran jer mu je rana sporo zarastala, dok je u petak napustio KCUS. 

Po preporuci liječnika i dalje mu je obavezno mirovanje, a izbornik prve dane nakon izlaska iz bolnice boravi u Sarajevu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije