Završeno poglavlje

Ervin Zukanović se oprostio od reprezentacije BiH

20.10.2020.
u 15:35

Ervin Zukanović odlučio se oprostiti od nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine.

- Svakom profesionalnom sportašu je jedan od najvećih ciljeva da nastupa za reprezentaciju svoje države. Da rame uz rame sa svojim suigračima, uz podršku navijača, obitelji i cijele nacije branimo boje svoje zastave, napisao je Zukanović na društvenim mrežama.

- Od prvog nastupa davne 2012. godine sa dresom omiljene zastave imao sam cilj da iznesemo našu Reprezentaciju na veliko natjecanje. Nažalost, taj san mi je oduzet 2014. godine u Brazilu i već tada sam razmišljao o povlačenju. Međutim, život i karijera su me naučili da se trudom i oscilacijama izazova prevazilaze sve prepreke i brišu sva odustajanja. Svaka prepreka na toj strani bivala je nagrađena uspjehom u klubovima za koje sam igrao. Ljubav i predanost državnim bojama su me uvijek vraćale ali su ozljede bile te koje su me zaustavile i primorale da je došlo vrijeme da završim ovo poglavlje sa Reprezentacijom Bosne i Hercegovine i posvetim se u potpunosti matičnom klubu. Vrijeme je da nove generacije ispunjavaju istu želju i uživaju veću sreću u budućim natjecanjima.

Hvala suigračima sa kojima sam stekao prijateljstvo, pojedincima iz Saveza, novinarima i neumornim i vjernim navijačima koji su nas u stopu pratili i podržavali u svim rezultatima, napisao je Zukanović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije