Nogometni transferi

Eriksen se vraća, samo liječnički dijeli ga od Brentforda

eriksen
25.01.2022.
u 11:49

Bivši nogometaš Tottenhama i Intera, Christian Eriksen, trebao bi se vratiti profesionalnom nogometu. Danac bi za dan-dva trebao potpisati za Brentford, no prvo mora proći liječničke preglede u engleskom premijerligašu.

Eriksenu je prošlog ljeta na Euru zastalo srce, bio je klinički mrtav pet minuta, a nakon svega mu je ugrađen defibrilator, pa je morao raskinuti ugovor s Interom budući da Serie A ne dopušta igranje s tom medicinskom napravom. Od tada, Danac trenira kod kuće u Odenseu, a odnedavno i u bivšem klubu Ajaxu.

West Ham je odustao od dovođenja krilnog igrača Wolverhamptona, Adamea Traorea (25), koji bi bio jedan od glavnih konkurenata Nikoli Vlašiću. Londonskom klubu rečeno je da je Traore pred potpisivanjem ugovora s Tottenhamom.

Anthony Martial na odlasku je iz Man. Uniteda jer ga je trener Ralf Rangnick praktički otpisao. Vjerojatno će na posudbu u Sevillu do ljeta, uz mogućnost otkupa ugovora. Andalužani su spremni preuzeti pola plaće Francuza, dva milijuna eura od četiri koliko ima u Unitedu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije