PRONAŠAO NAČIN

Engleski izbornik otkrio kako je nadmudrio Dalića: 'Uspjeli smo u tome!'

13.06.2021.
u 19:37

- Bila je to važna utakmica, težak suparnik, nevjerojatna vrućina i naša momčad s dosta mladih igrača.

Izbornik engleske nogometne reprezentacije Gareth Southgate nije skrivao zadovoljstvo nakon pobjede protiv Hrvatske na otvaranju EP-a.
- Sretan sam što smo obradovali naše navijače na stadionu, ali i i što smo razveselili navijače diljem zemlje. Kontrolirali smo veći dio utakmice i nismo dali Hrvatskoj puno prilika i izgledali smo opasno - kazao je engleski strateg dodavši. - Ključ je bio stvarati pritisak na hrvatske veznjake i to smo uspjeli.
Southgate je priznao kako je njegova momčad odigrala vrlo zrelo. - Bila je to važna utakmica, težak suparnik, nevjerojatna vrućina i naša momčad s dosta mladih igrača. Svi mogući razlozi bili su ovdje da momčad bude nervozna, ali bili smo smireni i koncentrirani. Dobro smo se postavili, znali smo da će to biti utakmica s malo prilika. Engleze sada očekuje "otočki" derbi, ogled drugog kola protiv Škotske. - Večeras ćemo uživati u pobjedi, no već sutra će fokus biti okrenuti prema Škotskoj.
To je važna utakmica u kojoj možemo osigurati prolaz. Očekuje nas novi izazov. Zadovljan sam s mnogim stvarima, ali možemo biti još bolji - kazao je na kraju. U susretu 1. kola D skupine EP-a Engleska je pobijedila Hrvatsku 1:0, a pogodak odluke zabio je Raheem Sterling u 57. minuti.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije