kapetanica Katarine

Elena Cipetić: Ponosna sam na ekipu, nadam se još boljim uspjesima u budućnosti

10.07.2019.
u 19:22

Nedavno je završen najveći rukometni turnir u regiji, 22. Međunarodni rukometni turnir „Makarska 2019.“ Sudjelovalo je 65 klubova iz 10 država, a među njima je bila i ekipa HRK Katarina iz Mostara. Katarina je na kraju osvojila 4. mjesto, što je u ovako velikoj konkurenciji veliki uspjeh.  Kapetanica HRK Katarina Elena Cipetić je imala 26 pogodaka, najviše ispred svog kluba.  

Elena Cipetić u izjavi za Vecernji.ba kaže kako su mogle i zaslužile mnogo više, što su i očekivali, ali s obzirom da su nastupili bez jedne od najboljih igračica i da je umjesto golmana igračica stala na gol, svakako smatra da je to uspjeh. 

"Lijepo druženje, dobar rukomet i borba protiv jakih europskih klubova svakako je lijepa uspomena i dobro iskustvo", kaže Cipetić.

Dodaje da su zadovoljni, ali da ipak, uvijek može bolje. 

"S obzirom da su vremenski uvjeti igranja bili jako teški, visoke temperature i manjak igrača na klupi učinili su svoje, ali smatram da smo sasvim solidno odigrale sve utakmice", rekla nam je Cipetić. 

Smatra da je nedostatak igrača bio glavna prepreka za osvajanje turnira u Makarskoj.

"Vrlo je teško igrati utakmicu u 12 sati na vanjskom terenu bez dovoljno igrača koji se mogu mijenjati. Sam nedostatak golmana i jednog od glavnih igrača učinili su svoje tijekom cijeloga turnira, a u utakmici za 3. mjesto igrali smo bez još jedne igračice koja se ozljedila na prethodnoj utakmici. I u pojedinim trenucima i sreća nam nije baš bila naklonjena s obzirom da smo utakmicu za treće mjesto izgubili samo 1 razlike", pojasnila je Cipetić.

Sada su, kako kaže kapetanica Katarine, fokusirani na novu sezonu u Premier ligi u kojoj očekuju bolje rezultate.

Kada je riječ o državnom prvenstvu, ne krije oduševljenje zbog osvajanja zlata drugi put za redom. 

"Velika je čast biti dva puta za redom najbolja ekipa u državi. Pokazale smo veliki napredak u odnosu na prošlu godinu i dokazale da se svaki rad i trud isplati. Jako sam ponosna na ekipu i nadam se još boljim uspjesima u budućnosti", rekla je za Vecernji.ba Elena Cipetić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije