PREOKRET!

Ekskluzivno doznajemo: Predsjednik Burnleyja došao je u Zagreb po Oršića!

Emica Elveđi/PIXSELL
28.01.2022.
u 18:21

“Oršićev prelazak u Burnley samo što nije i formalno obavljen. Preostalo je još tek da se hrvatskom nogometašu odobri engleska radna dozvola”, piše Alan Nixon, novinar The Suna, iako su iz Dinama javljali da neće biti tako.

Iz vrlo provjerenih izvora potvrđeno nam je da je predsjednik engleskog prvoligaša Burnleyja Alan Pace trenutno u Zagrebu na pregovorima oko transfera Mislava Oršića!

Burnley je izrazito zainteresiran za Oršića u borbi za ostanak u Premiershipu i lijevo krilo Dinama i hrvatske reprezentacije im je prva želja na listi ovog zimskog prijelaznog roka. Već je danas u engleskim medijima posvuda izašla informacija da su Burnley i Dinamo pri kraju dogovora.

“Oršićev prelazak u Burnley samo što nije i formalno obavljen. Preostalo je još tek da se hrvatskom nogometašu odobri engleska radna dozvola”, pisao je danas ranije Alan Nixon, novinar The Suna, iako su iz Dinama javljali da neće biti tako.

Cifre koje se konstantno vrte u nekim internim nogometnim krugovima su za Oršićev odlazak između 10 i 12 milijuna eura.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?