MAKEDONSKI PAR

Doznalo se o čemu su razgovarali suci nakon što su Hrvatskoj uzeli loptu i nadu da može do zlata!

Reuters/Pixsell
28.01.2020.
u 18:00

- Normalno da je bilo teško donijeti jednu takvu odluku, ne želiš biti taj koji će odlučiti finale Europskoga prvenstva u posljednjoj minuti - kazao je Đorđi Načevski

Nije bilo lako suditi finale Hrvatskoj i Španjolskoj. Makedonski suci Đorđi Načevski i Slave Nikolov bili su svjesni da ih čeka vrlo težak zadatak, ali mora se priznati da su ga odradili sjajno.

Par je, istina, prelomio utakmicu 64 sekunde prije kraja kada je Načevski dosudio korake Igoru Karačiću pri rezultatu 21:20 za Španjolsku, što je omogućilo našim suparnicima da zaključe ogled i domognu se europskog trona.

Nikolov je u tom trenutku Načevskog upitao što je uopće svirao, a na što ga je Načevski umirio riječima: Ne brini, siguran sam da su bili koraci.

- Normalno da je bilo teško donijeti jednu takvu odluku, ne želiš biti taj koji će odlučiti finale Europskoga prvenstva u posljednjoj minuti, ali bio sam u tom trenutku 100% siguran da je igrač napravio barem šest koraka - kazao je Načevski za portal Balkan Handball i dodao:

- Pritisak je postojao i bio time veći jer smo sudili Hrvatskoj u kojoj imamo imamo puno prijatelja.

Ali baš zato smo dali sve od sebe da budemo pravedni i obazrivi pri svakoj odluci, nismo ikome željeli dati povod za negativne komentare - zaključio je.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije