NBA

Double-double Nurkića u pobjedi protiv aktualnih prvaka Lakersa

08.05.2021.
u 09:04

Košarkaši Trail Blazersa pobijedili su u Portlandu izravnog rivala u borbi za plasman u play-off NBA lige ekipu Los Angeles Lakersa rezultatom 106:101, a još jednu odličnu partiju u redovima pobjedničkog tima pružio je bh. košarkaš Jusuf Nurkić.

Bh. centar je sinoć dobio solidnih 30 minuta na parketu, a za to vrijeme postigao je 10 poena te dominirao pod koševima s najviše skokova na utakmici od svih košarkaša (13).

Nurkić je tako došao do još jednog double-double učinka, a zanimljivo da je dao odličan doprinos i u asistencijama budući da ih je imao pet, odnosno samo je Lillard u njegovom timu imao više (7).

Inače, Blazersi su odlično otvorili utakmicu i već nakon prve četvrtine imali su prednost od 12 poena razlike. Lakersi se vraćaju u igru do poluvremena pa smo do kraja meča gledali ujednačenu utakmicu u kojoj su Blazersi uspjeli sačuvati prednost i slaviti konačnu pobjedu.

Osim Nurkića, u redovima Blazersa istaknuo se i Lillard s 38 poena te Kanter koji je također imao double-double učinak od 10 poena i 10 skokova. Ubjedljivo najbolji kod Lakersa bio je Davis s 36 poena i 12 skokova, dok je Caruso dodao 18 poena.

Portland je sada na šestom mjestu Zapadne konferencije NBA lige s 38 pobjeda i 29 poraza te je vrlo blizu plasmana u play-off. Lakersi su poziciju ispod s omjerom 37-30.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije