Odbojka

Domaljevčani spremno očekuju nastavak sezone u Premijer ligi BiH

26.01.2023.
u 18:37

U proljetnom dijelu prvenstva preostaje još 6 utakmica u kojima će Domaljevčani nastojati zadržati trenutačnu poziciju i u play-off ući s prvog mjesta

Predstojeći vikend bit će u znaku nastavka sezone u Premijer odbojkaškoj ligi BiH u kojoj je do sada odigrano 12 kola. Na čelu ljestvice je "prezimio" HOK Domaljevac koji je osvojio 31 bod, dva više od drugoplasiranog Radnika iz Bijeljine. Momčad trenera Zlatka Ivića postigla je 11 pobjeda i samo jedan poraz, upravo od Radnika. U proljetnom dijelu prvenstva preostaje još 6 utakmica u kojima će Domaljevčani nastojati zadržati trenutačnu poziciju i u play-off ući s prvog mjesta. Momčad je u završnoj fazi zimskih priprema koje su započele 3. siječnja i spremna očekuje prvog suparnika, ekipu Modriča Novoprom. U klubu su potvrdili kako u sezonu ulaze bez dvojice najboljih igrača, Asmira Hukičevića i Marka Milovanovića, koji svoju karijeru nastavljaju u Rumunjskoj odnosno Saudijskoj Arabiji. - Radili smo kombinirano, ali zbog lakših upala i gripe kod pojedinih igrača izostale su planirane pripremne utakmice. Raspored nam ide na ruku, ostalo je šest lakših utakmica s ekipama od 5. do 10. mjesta, stoga smatram da možemo zadržati prednost od dva boda, što će nam osigurati povoljnu poziciju u play-offu. Od početka prvenstva zacrtali smo svoj cilj, osvajanje barem jedne titule, što će biti povijesni uspjeh kluba. Vjerujem da posjedujemo kvalitetu ostvariti dugoočekivanu želju i preostaje nam to potvrditi na parketu - s optimizmom je poručio kapetan Davor Dominković. Njegove riječi je podržao i trener Zlatko Ivić te naglasio kako su ambicije porasle na objema frontama, u Kupu i prvenstvu, i s pravom kaže da očekuje barem jedno finale, ako ne i oba. - Uz dobro pripremljenu momčad, očekujemo i veliku podršku navijača. Na našim utakmicama imamo najbolji ambijent uz prosječni posjet oko 400 gledatelja, što nemaju puno veće sredine - kazao je trener Ivić. Predsjednik HOK Domaljevac Vlado Blažanović ističe kako dosadašnji uspjesi, kao i ostvarenje planiranog cilja, nadilaze ovu malu sredinu, pa smatra da klub zaslužuje veću potporu. - Zadovoljan sam pomoći koju pružaju Županija i Općina, ali za veće uspjehe klub s pravom očekuje jači stimulans. Sadašnja momčad ima kvalitetu, iskustvo i potporu navijača za ostvarenje povijesnog uspjeha. Borit ćemo se, a igrači će ostaviti srce na parketu jer su svjesni prilike koja im se ukazala - naglasio je Blažanović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije