PROGOVORIO O SUSJEDIMA

Đoković poručio svijetu: Hrvatska i Srbija su identične zemlje istih kultura

24.01.2020.
u 12:15

- Ivanišević dolazi iz Hrvatske, ja sam iz Srbije. To su susjedne zemlje, gotovo identične i istih kultura - rekao je Đoković

Drugi tenisač svijeta Novak Đoković plasirao se u četvrto kolo Australian Opena nakon što je bio bolji od Yoshihita Nishioka. Srbin protiv Japanca nije imao težak posao i slavio je sa 6:3, 6:2 i 6:2 za sat i 27 minuta igre.

Đoković se nakon meča na konferenciji za medije osvrnuo na svojeg trenera Gorana Ivaniševića pa je novinare zanimao njihov odnos.

- Jako se zabavljamo i šalimo. Znamo se baš dugo i on je jedan od mojih idola kada sam bio manji. On dolazi iz Hrvatske, ja sam iz Srbije. To su susjedne zemlje, gotovo identične i istih kultura. 

A Ivanišević će na Australian Openu nastupiti na turniru legendi.

- Da, igrat će ovdje i tada ćemo zamijeniti uloge. Već smo razgovarali o tome. Morat će poraditi na servisu - našalio se Đoković.

Đoković će u idućem kolu igrati protiv Argentinca Diega Schwartzmana koji je izbacio Dušana Lajovića. Tako da gledatelji u Australiji neće gledati dvoboj igrača iz Srbije.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije