Nogometni savez BiH

Do kraja godine BiH dobija novog izbornika?

24.11.2020.
u 14:13

Na sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH danas je usvojeno izvješće sada već bivšeg izbornika reprezentacije BiH Dušana Bajevića i njegovog stručnog stožera.

Portal SportSport.ba neslužbeno doznaje da je stručni stožer bh. reprezentacije preuzeo odgovornost zbog loših rezultata u proteklom razdoblju, te da su u Izvršnom odboru rezultate u Ligi nacija i doigravanju "proglasili" neuspjehom.

Ono što je svakako najzanimljivije, na sjednici je dogovoreno da se ubrza proces imenovanja izbornika. Tako će nogometna reprezenacija BiH novog izbornika dobiti do kraja ove godine ili početkom naredne.

Nije se raspravljalo o mogućim kandidatima za upražnjeno mjesto izbornika, ali već na narednoj sjednici mogli bismo znati tko će biti najozbiljniji kandidati.

Zanimljivo da se na današnjoj sjednici nije pojavio bivši izbornik Dušan Bajević o čijem izvješću se zapravo i raspravljalo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije