Dinamo prodaje nezadovoljnog stopera, stigla ponuda od dva milijuna eura

29.01.2023.
u 10:27

Dino Perić i Josip Šutalo trenutno su prvi izbor Ante Čačića za stoperski par modre momčadi. Iako ekipa generalno ne vrvi strancima, na stoperu imaju još dva inozemca - jedan je Kevin Theophile-Catherine, a drugi Rasmus Lauritsen. Konkurencija je velika pa ne mogu igrati svi, a raspletom situacije nezadovoljan je Danac, koji želi napustiti Maksimir.

Lauritsen, naime, u HNL-u nije zaigrao od kraja listopada prošle godine, kada je Dinamo s 1:0 izgubio od Osijeka. Želi otići u novu sredinu i ostvariti minutažu, a navodno je u Maksimirsku stigla ponuda upravo iz rodne mu Danske. Tamošnji Brøndby nudi dva milijuna eura, javlja Germanijak. Hrvatski prvak prethodno je odbio ponudu od milijun i pol eura.

- Osjećam da sam na vrhuncu forme i želim igrati. Za Dinamo sam ove sezone odigrao 15 utakmica, igrao sam i Ligu prvaka, što nije katastrofa, ali ne osjećam se dobro jer želim imati veću ulogu u momčadi. Nije tajna da želim otići iz Dinama. Mislim da bi to bilo najbolje za mene i klub - rekao je danski nogometaš u razgovoru za tamošnji Bold.

Nije Brøndby, međutim, jedini, priča se i o interesu iz Francuske. U svakom slučaju, Čačić nema ništa protiv toga da Lauritsen nakon dvije godine napusti svlačionicu. U tekućoj je sezoni odigrao 14 utakmica, uz po jedan pogodak i asistenciju. Prema Transfermarktu vrijedi četiri milijuna eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije