MOŽEMO JAKO DALEKO

Dalić: Ovo mi je najveća pobjeda karijere, a mi nećemo ništa birati

Igor Kralj/Pixsell
21.06.2018.
u 22:29

- Ja sam stalno pozitivan i optimist. Treba samo vjerovati i onda će doći rezultat. Najvažnije je da su dečki to prihvatili.

Da, ovo je najveća pobjeda u mojoj karijeri. Čestitke svim dečkima, odradili su sjajnu utakmicu, odradili sve ono što smo dogovorili. U svakom smo segmentu bili bolji od Argentine, stvarno još jednom čestitam svojim igračima - započeo je nakon velike pobjede Hrvatske protiv Argentine 3:0 izbornik Zlatko Dalić, pa nastavio: 

- Brozović je od svih zadnjih veznih koje imam na raspolaganju najbrži i najživlji, svoj je posao odradio sjajno. Ali, i kao svi drugi igrači. Svi su bili kompaktni, već smo u prvom poluvremenu imali tri zicera, ali nismo zabili. Rekao sam igračima na poluvremenu da samo nastave tako, a gol će već doći. Kada igramo ovako, onda nema straha za rezultat. 

Rebić je bio malo nervozan.

- Bio je malo preagresivan, no takav stav povuče momčad. Taj naš presing je urodio plodom.

- Sada moramo biti sretni, hvala Bogu na ovoj pobjedu. Prošli smo u drugi krug nakon dvije utakmice, to je bio naš  cilj. Ali, moramo i dalje biti mirni, ponizni i dostojanstveni, samo tako možemo još i više.

- Ja sam stalno pozitivan i optimist. Treba samo vjerovati i onda će doći rezultat. Najvažnije je da su dečki to prihvatili. No moramo ostati mirni, dostojanstveni. Ako budemo ovakvi kao danas, i da svi živimo za ekipu, možemo jako daleko. Samo da nas ne prebaci.

- Ova ekipa vrijedi, dobili smo još jedan zamašnjak, no trebamo biti samo čvrsto na zemlji.

Hrvatska je na dobrom putu da bude prva u skupini.

- Mi nećemo ništa birati, idemo po prvo mjesto u skupini.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije