'RED, RAD I DISCIPLINA'

Cristiano Ronaldo i Georgina imaju stroga pravila kada je riječ o odgoju djece, neka bi vas mogla iznenaditi

03.12.2022.
u 21:49

Cristiano Junior tako trenira nogomet nekoliko sati dnevno, a Ronaldo je otkrio kako bi mogao postati sjajan nogometaš ostane li posvećen sportu. Također, ne jede brzu, nezdravu hranu, a nakon napornih treninga tušira se hladnom vodom što je naučio od oca. Kako je otkrio u jednom intervju.

Jedan od najboljih nogometaša današnjice, Cristiano Ronaldo (37) iz godine u godinu niže uspjehe na nogometnim terenima, a za to su zaslužna brojna stroga pravila kada je riječ o prehrani, treningu, ali i načinu života koji slijede i njegova djeca. Ronaldo sa zaručnicom Georginom Rodriguez (28) ima dvoje djece, Alanu i Bellu Esmeraldu koja se rodila u travnju ove godine, a surogat majka rodila mu je Cristiana Juniora i blizance, Evu i Matea. Georgina je u svojoj dokumentarnoj seriji ''Soy Georgina'' koja je dostupna na Netflixu dala uvid u njihov privatni život, a otkrila je koliku pažnju posvećuju odgoju djece i aktivnostima kojima se bave pa tako postoje stroga pravila kojih se drže. Cristiano Junior tako trenira nogomet nekoliko sati dnevno, a Ronaldo je otkrio kako bi mogao postati sjajan nogometaš ostane li posvećen sportu. Također, ne jede brzu, nezdravu hranu, a nakon napornih treninga tušira se hladnom vodom što je naučio od oca. Kako je otkrio u jednom intervju.
Ronaldo jede hranu bogatu proteinima i zdravim ugljikohidratima, žitarice, voće i povrće, a izbjegava slatkiše i gazirane sokove. Pije puno vode, a isti način prehrane slijedi i njegova obitelj. Ako se ipak počaste slatkišima, slijedi trening. Ronaldo je jednom prilikom na svom Instagram profilu podijelio video tada šestogodišnjeg Juniora kako vježba na traci uz opis: ''Pojeli smo sladoled, vrijeme je za vježbanje''. Nogometaš i njegova odabranica  puno pažnje posvećuju obrazovanju svoje djece pa je Georgina u dokumentarnoj seriji otkrila kako imaju privatnu učiteljicu koja dolazi u njihov dom, a tu su i brojne aktivnosti poput učenja stranih jezika. Georgina je također otkrila kako je njihovoj obitelji neophodan ogroman prostor i privatnost, pogotovo kada je riječ o putovanjima. -Treba nam puno soba, pristup marini i dvorište kako ne bi trebali napuštati privatan prostor kao bismo djecu izveli u šetnju- rekla je.
Također, Ronaldu je izuzetno bitna higijena, pa je jednom prilikom podijelilo snimku na kojoj provjerava jesu li njegovi mališani oprali ruke prije jela. Iako će mnogi reći kako se radi o uistinu strogim pravilima, pogotovo kada su u pitanju djeca, Ronaldo je poznat po svojoj rutini i sportskom načinu života, a upravo je njegova posvećenost jedan od glavnih razloga zašto je postao jedan od najboljih.


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije