NBA

Clippersi bez Georgea dva do tri tjedna

23.03.2023.
u 07:52

Američka profesionalna košarkaška NBA momčad Los Angeles Clippers do kraja ligaškog dijela sezone najvjerojatnije će biti bez pomoći svog krilnog igrača Paula Georgea zbog ozljede desnog koljena koju je zadobio u završnici utakmice protiv Oklahoma City Thundera odigranoj prošle noći.

Clippersi  su objavili kako će George zbog istegnuća desnog koljena pauzirati između dva i tri tjedna, a kako ligaški dio sezone završava 9. travnja malo je vjerojatno kako će se drugi najbolji igrač momčadi iz Los Angelesa vratiti u sastav prije tog roka.

Clippersi su s omjerom pobjeda i poraza 38-35 trenutačno na petom mjestu Zapadne konferencije koje izravno vodi u doigravanje, no sedmi Dallas Mavericksi i osmi Oklahoma City Thunder, koji drže mjesta koja vode u "play-in", su na omjeru 36-36 i moglo bi se dogoditi da Cliipersi bez Georgea izgube svoj trenutačni status.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije